Acasă Interne Marian Oprişan: PSD întotdeauna avut candidaţi la prezidenţiale

Marian Oprişan: PSD întotdeauna avut candidaţi la prezidenţiale

0
134

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, vineri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv, că PSD ar trebui să aibă următorul congres la sfârşitul lunii iunie, astfel încât să aibă ”stabilitate, predictibilitate” şi să-şi poată îndeplini obiectivele. În ceea ce priveşte candidatul la alegerile prezidenţiale, Oprişan a spus că întotdeauna PSD a avut propriul candidat, iar în acest an trebuie să fie ”un tip serios, un om puternic, un om cu reale calităţi şi care să îşi iubească ţara şi care să respecte cu sfinţenie Constituţia”.

Întrebat despre data congresului, Marian Oprişan a spus că ar trebui să aibă loc ”cât mai repede posibil”.

”Cât mai repede posibil, pentru a avea stabilitate, predictibilitate şi pentru a ne atinge obiectivele faţă de cetăţenii României şi faţă de România şi să îndeplinim efectiv programul de guvernare”, a declarat Marian Oprişan.

Acesta consideră că următorul congres al formaţiunii ar trebui să aibă loc până la finalul lunii iunie.

Oprişan a spus, întrebat fiind despre modul în care Viorica Dăncilă conduce partidul, că aceasta ” ademonstrat clar că este un lider politic important şi care are lucruri importante de spus pentru România”.

Oprişan a spus că nu intenţionează să candideze la alegerile prezidenţiale, dar a adăugat: ”Nu ai cum să ştii, pentru că în raniţa oricărui soldat se află bastonul de mareşal”.

Întrebat despre candidatul la alegerile prezidnţiale din toamnă, Oprişan a spus: ”Candidatul la alegerile prezidenţiale trebuie să fie un tip serios, un candidat serios, un om puterni,c un om cu reale calităţi şi care să îşi iubească ţară în primul rând şi care să respecte cu sfinţenie Constituţia”.

Citeste tot articolul

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.